• Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: «Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών»
 • Έρευνα στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων
 • Παρατηρητήριο Αποκατάστασης Αποφοίτων ΤΕΣΥΔ
 • Φοιτητικό Τμήμα ΙΕΕΕ
 • «Συνεργασίες»
 • Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Μεσολογγίου
 • Ναύπακτος: Μία πόλη για να ζεις !
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: «Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών»
 • Έρευνα στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων
 • Παρατηρητήριο Αποκατάστασης Αποφοίτων ΤΕΣΥΔ
 • Φοιτητικό Τμήμα ΙΕΕΕ
 • «Συνεργασίες»
 • Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Μεσολογγίου
 • Nαύπακτος: Μία πόλη για να ζεις !

H εταιρεία innoview.gr που δραστηριοποιείται στο τομέα των υπηρεσιών διαδικτύου και κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών, αναζητά δυο τελειόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης με αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου σε τεχνολογίες php, mysql, ajax, javascript κ.λ.π, καθώς και την τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Βίλλιο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 2118008002, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10:0018:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία δείτε στον ιστότοπο: www.innoview.gr.

Δείτε αναλυτικά >>> Εδώ... <<<

Δείτε το πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014 >>> Εδώ...<<<

Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε στο Αντίρριο θα παραμείνει κλειστή από 31/07/2014 έως και 27/08/2014.

Από τη Βιβλιοθήκη Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Η Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ με την αριθμ. 15/09-07-2014 απόφαση και έχοντας υπόψη την Φ2/121871/Β3/03-11-05 Υπουργική απόφαση, αποφασίζει η κατάταξη των πτυχιούχων για το Τμήμα να γίνει από επιτροπή Κατατάξεων με εξετάσεις σε τρία μαθήματα, Μαθηματικός Λογισμός I, Ψηφιακή Σχεδίαση και Διαδικασιακό Προγραμματισμό.

Ημερομηνίες αιτήσεων για κατάταξη στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ από 1-11-2014 έως 15-11-2014

Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

 • Αίτηση ενδιαφερομένου
 • Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών
 • Φωτοτυπία ταυτότητας

Λεπτομέρειες για την διαδικασία - διεξαγωγή των εξετάσεων θα υπάρξει σε νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά >>> Εδώ... <<<

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει και λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών (Technologies and Infrastructures for Broadband Applications and Services».

To Π.Μ.Σ. έχει αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων στις βασικές τεχνολογίες για τον σχεδίασμά, ανάπτυξη, ολοκλήρωση και έλεγχο σύγχρονων και μελλοντικών ευρυζωνικών εφαρμογών και υπηρεσιών και ειδικότερα στους τομείς των:

 • Τεχνολογιών Internet Επόμενης γενιάς
 • Ευρυζωνικά Τηλεπικοινωνιακά Δίκτυα
 • Ευρυζωνικές Υπηρεσίες και Εφαρμογές
 • Τεχνολογίες Υλικού και λογισμικού για Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Σχολών Θετικών Επιστημών των Πανεπιστημίων, των Πολυτεχνείων και των Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι. των οποίων το αντικείμενο είναι συναφές με το αντικείμενο της Επιστήμης των Υπολογιστών, Πληροφορικής Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2014.

Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.tesyd.teimes.gr/form_msc

Ιστοσελίδα:       http://www.tesyd.teimes.gr/msc

Email:               msc-cied(a)teimes.qr

Τηλέφωνο:        (+30) 26340 38566

Fax:                  (+30) 26340 29667

Διαβάστε αναλυτικά >>> Εδώ...<<<

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ. τα τακτικά μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 1 - Κουκούλι - Πάτρα), προκειμένου να συνεδριάσουν για τη μονιμοποίηση του μέλους Ε.Π του Τμήματος κ.Αλεφραγκή Παναγιώτη, βαθμίδας Καθηγητή Εφαρμογών με εξειδίκευση την Τεχνολογία Λογισμικού.

Δείτε το σχετικό έγγραφο >>> Εδώ <<<

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία μέχρι τις 20/7/2014 να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Τμήματος.

Το μάθημα «Πιθανοθεωρία, Στατιστική και Συνδυαστική Ανάλυση» θα εξετασθεί στις 9 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00-17:00,  17:00-19:00.

Ο Πρόεδρος της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής συγκαλεί την Δευτέρα 23-06-2014 και ώρα Ελλάδας 13:30 μ.μ. τα τακτικά μέλη της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής στην έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (Μ. Αλεξάνδρου 1- 26334- Κουκούλι) και στην αίθουσα τηλεκπαίδευσης (μικρό αμφιθέατρο), προκειμένου να συνεδριάσουν για τη μετακίνηση του κ. Ταμπακά Βασιλείου, μέλους Ε.Π βαθμίδας Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική» του Τμήματος Λογιστικής της ΣΔΟ στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά >>> Εδώ <<<

 • Σε περίπτωση που ένα μάθημα εξετάζεται διαδοχικά σε ομάδες φοιτητών τότε κάθε φοιτητής θα εξετάζεται αυστηρά και μόνο στην ομάδα που ανήκει με βάση το επώνυμο του.
 • Όταν ένα μάθημα εξετάζεται σε πολλές αίθουσες τότε  θα πρέπει όλοι οι καθηγητές (εισηγητής και επιτηρητές) και οι φοιτητές να συγκεντρώνονται αρχικά στην αίθουσα Α1 και στη συνέχεια με ευθύνη του εισηγητή να γίνεται η κατανομή των φοιτητών σε αίθουσες.
 • Aπαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα στην εξεταστική. Τα κινητά θα βρίσκονται στην τσάντα και κλειστά

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ιδρύματος στην αρ. 25901/06-06-2014 Απόφασή του σύμφωνα και με το πρακτικό αριθμ. 11/13-05-2014 Συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος  Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., προσκαλεί Επιστήμονες για κάλυψη  διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών και οργανωτικού έργου να υποβάλλουν υποψηφιότητα για θέσεις Επιστημονικών Εργαστηριακών Συνεργατών και Ε.Ε.Μ. για το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015. Οι υποψήφιοι Επιστημονικοί και Εργαστηριακοί Συνεργάτες και Ε.Ε.Μ. προσλαμβάνονται με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και μόνον μια φορά για όλα τα μαθήματα και τα Τμήματα στα οποία ο υποψήφιος επιθυμεί να διδάξει. Το έντυπο της αίτησης με τις οδηγίες συμπλήρωσής της ευρίσκεται αναρτημένο στον δικτυακό τόπο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας : http://e-lecturers.teipat.gr.

Αιτήσεις που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν και δεν θα αξιολογηθούν.

Οι εκτυπωμένες αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να είναι τοποθετημένα σε ειδικό φάκελο, αριθμημένα και να υποβληθούν, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα από 19-6-2014 έως και 08-7-2014(ώρες 9.00- 13.00 μ.μ.) στη  Γραμματεία  του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. (τηλ.26340-38566).

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη [Εδώ....].

Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών

Εκθεση Αξιολογησης

Έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης

Book Excellence

Book Excellence

Ερευνητικες Ομαδες

Esda Lab
Ομάδα Δίκτυων Αισθητήρων
CONES Research Group
KNOSSOSnet

Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες

Εclass
Students Web
Students Web Mail
Cisco Networking Academy

Υπηρεσιες ΤΕΙ Μεσολογγίου

Γραφείο Διασύνδεσης
Mονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας
Βιβλιοθήκη
Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους

Who's Online

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Εύδοξος Πάσο Πίθος Εδετ Edu Roam